dilluns, 12 de setembre del 2016

CINDA




Cinda és un programa de mobilitat estudiantil internacional semestral per a estudiants de grau i de màster en alguna de les universitats llatinoamericanes que forma part de la xarxa. 

El programa és semblant al famós Erasmus: els estudiants estan exempts del pagament de les taxes acadèmiques a la universitat de destinació (eventualment, però, la universitat de destinació els podria exigir el pagament de taxes obligatòries en les mateixes condicions que als estudiants locals), ja que paguen la seva matrícula a la universitat d'origen. Els estudiants han de fer-se càrrec de totes les despeses derivades de la mobilitat internacional. A més, hauran de disposar d’una assegurança mèdica, d’accidents i repatriació per tota la durada de l’estada.

Però les ajudes van una mica diferents; la ajuda pròpia de la beca és un pagament únic de 1.000 euros, i pots demanar una beca a l'AGAUR i una altra al Banc Santander. 

Aquest any s'oferten 22 places i ja està oberta la convocatòria per demanar-les. ¿T'animes a marxar a Sudamérica amb CINDA? Tens tota la informació a http://www.ub.edu/uri/estudiantsUB/cinda.htm.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada