dimarts, 2 d’abril del 2013

Beques Faro Global





S’han convocat 1.050 beques Faro Global per a estudiants universitaris d'últims cursos que vulguin realitzar pràctiques formatives a l’estranger. El programa va començar al gener de 2010 i acaba el 31 de desembre de 2013 i es concediran 550 beques per fer pràctiques a Europa, 250 per a Àsia i 250 per als Estats Units i Canadà. L’objectiu del programa és facilitar la inserció professional dels universitaris.

L’import de cada beca inclou una quantitat per a la manutenció que oscil·la entre els 625 € i els 1.300 € mensuals, a més del cost del viatge d'anada i de tornada, el visat i les assegurances. La durada de l’estada és de sis mesos en el cas d'Europa i de set mesos pel que fa als Estats Units, Canadà i Àsia.

Per poder ser candidat a una beca Faro Global cal:
- Ser estudiant de qualsevol titulació impartida a universitats espanyoles amb una càrrega lectiva aprovada igual o superior al 70 % dels crèdits
- No podran ser-ne candidats els ja titulats, ni els estudiants que hagin gaudit prèviament d'una beca Leonardo o d'una beca de pràctiques de mobilitat internacional subvencionada amb fons públics.

Per registrar-vos-hi, heu d'omplir aquest formulari amb dades d'aptitud, dades personals bàsiques i les destinacions preferides entre les àrees geogràfiques ofertes. A continuació, el sistema us enviarà les vostres dades d'accés i haureu d'entrar a l'àrea privada del web per completar el vostre CV.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada