dilluns, 8 d’octubre del 2012

L'associació Erasmus Student Network a la UB



Avui us presentem l'associació juvenil Erasmus Student Network (ESN) de la UB. Es tracta d'una associació adreçada als estudiants internacionals que venen a Barcelona a realitzar una estada acadèmica a la nostra universitat. L'associació està formada per alumnes i exalumnes de la universitat que han participat en el programa Erasmus.

L'ESN és l'associació d’estudiants internacionals (sense ànim de lucre) més gran d'Europa. El seu objectiu és ajudar als estudiants que arriben a Barcelona a immergir-se en la cultura catalana i a superar tots els problemes que els puguin sorgir durant la seva estada a la ciutat. Organitzen diverses activitats culturals, de lleure i organitzen excursions i viatges per diferents indrets de Catalunya i per diverses ciutats d'Espanya. A més a més, us hi podeu posar en contacte si teniu algun problema respecte la universitat o necessiteu ajuda per buscar allotjament.

Podeu visitar el seu web internacional, o bé el de la Universitat de Barcelona (en construcció).

1 comentari:

  1. L'ESN de Viterbo, (parlo de la prehistòria, l'any 2006!), brillava per la seva poca activitat... et donaven un carnet molt mono, això sí, però d'activitats poques. Ara no sé si ha millorat, esperem que sí XD. Pel que veig a la web de l'ESN de Barcelona fan moltes coses. Potser actualment hi ha menys beques i menys ajudes, però l'ús d'internet fa que puguis trobar moltes (moltes) coses abans de sortir i evidentment, associacions com aquestes fan que puguis ser un "erasmus feliç".
    Llàstima que la crisi sigui tant extensa, realment hauria de ser obligat fer un erasmus...

    ResponElimina