dimarts, 31 de gener del 2012

Beques predoctorals a l’estranger


La University of Strathclyde ofereix una beca predoctoral per investigar la transferibilitat dels criteris clàssics d'arquitectura de la informació al món digital. La beca està disponible per començar immediatament, amb l’1 d’abril de 2012 com a data límit d’inici. Per als estudiants de la Unió Europea la beca cobreix les despeses de matrícula i inclou un estipendi per tres anys (13.569 lliures esterlines el 2011/12).

Els candidats que hi vulguin optar hauran de tenir un grau o un certificat equivalent en Informació o Informàtica, o bé disciplines relacionades, com Arquitectura de la Informació o Biblioteconomia. Es requereix familiaritat amb tècniques de recerca quantitativa i qualitativa, a més d’un bon nivell d’anglès. També es valorarà la capacitat de treballar amb independència, habilitats excel•lents de comunicació escrita i oral, i coneixements del procés de recerca formal, incloent publicació i presentació de descobertes.

Per optar-hi, heu d’enviar una carta de presentació, el CV, una transcripció de les vostres qualificacions actualitzades i resultats anticipats si n’hi ha de pendents i dues cartes de recomanació (una de les quals, com a mínim, ha de ser acadèmica). Heu d’adreçar-vos al Dr. Steven Buchanan (steven.buchanan@cis.strath.ac.uk).

---------------------------------------

La City University London anuncia fins a 70 beques predoctorals a diversos camps. En concret, el Centre for Interactive Systems Research està buscant reclutar estudiants per fer recerca sobre diverses àrees de la Recuperació d’Informació.

En trobareu més detalls en aquest enllaç.


---------------------------------------

La Royal School of Library and Information Science, de Dinamarca, ha anunciat una beca predoctoral disponible a partir de l’1 de juny de 2012 o el més aviat possible a partir d’aleshores. El principal objectiu del projecte de recerca consistirà a investigar fins a quin punt els indicadors bibliomètrics poden emprar-se a l’avaluació dels investigadors individuals.

La beca té una durada de 3 anys i inclou la recerca en el camp de la bibliometria i, a més a més, un nombre de 840 hores de docència repartides al llarg de la seva durada.

La data límit d’enviament de sol•licituds és l’1 de març de 2012.

En trobareu els requisits, el procediment de sol•licitud i la resta d’informació necessària a la convocatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada