dimecres, 5 d’octubre del 2011

Noruega

Oslo és una ciutat gèlida que fa bategar el càlid cor de Noruega. És el destí que vaig escollir per realitzar un Erasmus.



La universitat viu bolcada al benestar dels estudiants, i realitza setmanalment activitats per als estudiants internacionals, com ara gimcanes per la ciutat, tallers de cuina noruega, concerts, partides de Trivial, nits de ball, sopars...



Les assignatures que faig (Research Methods & Theory of Science i Digital Documents) pertanyen al màster Erasmus Mundus DILL -Digital Library Learning-. Els meus companys, a part de Noruega, vénen de Brasil, USA, Lituània, Bangladesh, Itàlia, Alemanya, Sèrbia, Hongria, Vietnam, Índia, Iran, Polònia, Grècia, Rússia, Eslovàquia i República Txeca. Tots junts estem descobrint aquest meravellós país, i diferents indrets dels voltants. Com que som un grup que ens avenim molt, hem decidit que (si l'economia ens ho permet) volem conèixer i ensenyar als altres els nostres respectius països!!!

La setmana passada vam anar a Berlín, al congrés Theory and Practice of Digital Library.



La vida a Oslo és molt cara, així que sempre és millor portar una poma a dins la bossa. Pel que fa a l'idioma, tota la població noruega parla anglès (tot i que no és la seva llengua), però per moure't còmodament pel país és millor tenir unes nocions bàsiques de noruec. Jo ja estic aprenent alguna cosa! A classe, però, faig les assignatures en anglès.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada