dimecres, 27 de juliol del 2011

Taylor & Francis Group col·labora amb les pràctiques d'estiu



Taylor & Francis Group ha renovat el seu acord de col·laboració amb la Universitat de Barcelona per donar suport econòmic a les estades en pràctiques a l'estranger d'alumnes de la Facultat. Taylor & Francis Group és un proveïdor d'informació de qualitat que facilita als seus clients l'increment de l'eficiència en les seves tasques, la formació continuada i l'avenç dels mercats on realitzen les seves activitats. Els seus clients són investigadors, personal acadèmic, estudiants i, cada cop més, professionals.

El programa editorial de Taylor & Francis es divideix en dos grans grups --Taylor & Francis Journals i Taylor & Francis Llibres--, i dues divisions especialitzades addicionals: Martin Dunitz, amb els títols mèdics d'Isis, i Psychology Press. En conjunt publiquen més de 1.500 revistes i prop de 1.800 llibres nous cada any, amb un fons editorial de llibres de més de 20.000 títols especialitzats.

Va ser fundada el 1852 per Richard Taylor, home de negocis, i el Dr. William Francis, químic, continuant la tradició dels estrets vincles entre la comunitat acadèmica i l'empresa. Actualment compta amb una xarxa de 20 oficines a tot el món, incloent Nova York, Filadèlfia, Oxford, Melbourne, Estocolm, Pequín, Nova Delhi, Johannesburg, Singapur i Tòquio.

Taylor & Francis Group és una empresa Informa (www.informa.com), que és el proveïdor mundial d'informació per als mercats acadèmics, professionals i del comerç. Taylor & Francis Group ha col·laborat amb les pràctiques d'estiu a l'estranger en anys anteriors, i estem molt segurs que ho continuarà fent els propers anys. Per a més informació: http://www.taylorandfrancisgroup.com/.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada