divendres, 8 d’abril del 2011

HostelBookers col·labora amb les pràctiques d'estiu a l'estranger

HostelBookers ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat de Barcelona per donar suport econòmic a les estades en pràctiques a l'estranger d'alumnes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació.

HostelBookers és una agència de viatges en línia, amb sis anys de funcionament i amb més de 100 empleats. La seva seu central es troba a Londres. El seu objectiu és oferir serveis de màxima qualitat i una excel·lent relació qualitat-preu. A més, com a característiques principals del seu servei, no imposa comissions per reserva ni despeses addicionals, garanteixen un preu mínim i seguretat en els pagaments, i ofereixen atenció als clients els 365 dies de l'any. Com a resultat, més de cinc milions de viatgers visiten cada any la seva web, i el 93,7 % dels seus 101.949 clients recomanarien l'empresa a un amic.

HostelBookers col·labora aquest any amb les pràctiques d'estiu de la Facultat i estem ben segurs que ho continuarà fent durant els propers anys. La seva web és: http://es.hostelbookers.com/. També són a Twitter (https://twitter.com/albergue) i a Facebook (http://www.facebook.com/es.hostelbookers).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada