dimecres, 30 de març del 2011

Beques per cursar estudis de postgrau als Estats Units, Canadà i Àsia


La Fundació la Caixa convoca beques per anar a cursar estudis de postgrau als Estats Units, al Canadà i a l’Àsia. La convocatòria comprèn totes les àrees del coneixement en els programes nord-americans, mentre que el programa asiàtic se centra en la formació de directius. En total, se n’ofereixen 45 per als Estats Units, 10 per a l’Àsia i 5 per al Canadà.

Per a sol·licitar-les, cal tenir la nacionalitat espanyola i ser graduat universitari, llicenciat o titulat superior. El coneixement d’anglès és rellevant i cal acreditar-lo mitjançant el TOEFL, els certificats de Cambridge o l’IELTS.

La dotació econòmica de les beques cobreix:
- El bitllet d’anada i tornada amb avió.
- La matrícula a la universitat o escola.
- Una dotació mensual.
- Una dotació única inicial per a despeses d’instal·lació, llibres i altres.
- El cost de diverses sol·licituds d’admissió en universitats (EEUU i Canadà).
- El cost d’un curs de mandarí (Àsia).
- El cost d’un curs d’orientació acadèmica (EEUU).
- El cost del visat d’estudiant.
- L’assegurança de malaltia i accidents.

La incorporació és a l’inici del semestre de tardor del curs 2012-2013 pel que fa a les beques per als Estats Units i Canadà, i a l’abril o l’agost de 2012 a les beques asiàtiques, en funció del programa seleccionat.

El període de gaudi de la beca varia en funció de la durada dels estudis seleccionats però no podrà excedir els 24 mesos i caldrà demanar-ne una pròrroga quan els estudis excedeixin d’un curs acadèmic.

La convocatòria es tancarà a les 14h del 2 de maig de 2011 per a les beques a Estats Units i Canadà i a les 14h del 5 de setembre de 2011 per a les beques a l’Àsia.

Podeu trobar els detalls de cada convocatòria i l’accés a la sol·licitud en els següents enllaços:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada