dimarts, 9 de novembre del 2010

Pràctiques per a funcionaris a les institucions europees

La Comissió Europea convoca un programa de pràctiques breus (de dues setmanes de durada) per a funcionaris nacionals a les institucions europees amb l’objectiu de reforçar el coneixement de les institucions comunitàries i les seves polítiques. A més de sessions explicatives i visites, el programa preveu que els participants acompanyin un funcionari comunitari en la seva feina diària. Per participar cal ser funcionari, d’entre 6 mesos i 5 anys d'antiguitat, de qualsevol administració pública.

Trobareu més informació i els formularis de sol·licitud a l’adreça: http://www.oemicinn.es/actualidad/vacantes-en-organismos-internacionales/ultimas-noticias/practicas-de-corta-duracion-para-funcionarios-en-las-instituciones-europeas

1 comentari:

  1. Hola,
    us adjunto la resposta a la meva demanda a les "pràctiques per a funcionaris a les institucions europees" com a personal de la Generalitat de Catalunya (que no és l'Administració Pública de l'Estat).

    Estimada Sra.,
    Lamento comunicarle que según la convocatoria, las practicas están destinadas para funcionarios de la Administración Pública, que ocupen puestos cuyos cometidos impliquen mantener relaciones con las Instituciones Europeas.

    Atentamente,

    Tramitación END
    Subdirección General de Asuntos Institucionales de la U.E.
    SECRETARÍA DE ESTADO PARA LA UNIÓN EUROPEA
    MINISTERIO DE ASUNTOS EXTERIORES Y DE COOPERACIÓN
    C/Serrano Galvache , 26 - 28033 Madrid
    Tel: +(34) 91 379 92 41
    Fax: +(34) 91 394 86 18

    ResponElimina