dilluns, 25 d’octubre del 2010

Programa de pràctiques de la Unió Europea

Seguim incidint en qüestions vinculades al desenvolupament de pràctiques laborals a l’estranger, i ho fem tornant a recordar-vos la possibilitat d’aconseguir-ho mitjançant el programa de traineeships (pràctiques) ofertes per la Unió Europea.

El programa porta desenvolupant-se des de fa ja cinquanta anys, de manera que estem parlant d’un projecte força més que consolidat, i és per això que cal que sabeu que tant la formació acadèmica, com la minuciositat de la sol•licitud, així com el perfil d’adequació a la feina, seran motius de pes a l’hora de resoldre qui obté les places.

Tot plegat representa una immillorable oportunitat ja no tan sols per guanyar una notòria experiència coneixent totes les interioritats de l’organisme i saber com funciona, sinó també, lògicament, la d’adquirir un bagatge cultural major, tot interactuant amb diversos individus d’arreu de la Unió Europea i conèixer altres llengües diferents de la nostra.

Acomiadem aquesta entrada redirigint-vos a la font original de la informació, tot recordant-vos que no deixeu d’accedir als enllaços complementaris inclosos en cadascun del paràgrafs integrants de l’article.

NOMBRE De prácticas en la Comisión Europea

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada