diumenge, 26 de setembre del 2010

Firenze - Istituto Europeo

Hola a tota la comunitat de Mòbils BiD!

Sóc la Marta, una de les dues noies de la Facultat que gaudeixen de la beca de l'Istituto Europeo. He de dir que abans de venir aquí no coneixia Itàlia ni l'italià, i tenia algunes idees preconcebudes que el temps que porto aquí ha aconseguit reafirmar o eliminar. Jo ja porto gairebé sis mesos aquí; la Bàrbara en porta uns 7. Aquesta és una de les experiències més importants de la meva vida, tant a nivell personal com professional. Per una banda, treballant a l'Istituto s'aprèn moltíssim. L'ambient laboral que hi ha és fenomenal, i no ho dic per dir: sé que puc comptar amb l'equip tant dintre com fora de l'horari laboral i amb alguns he aconseguit tenir una relació que va més enllà de la professional. Amb els investigadors, usuaris de la biblioteca, hi ha també una molt bona relació: i és que més o menys som de la mateixa edat! La Bàrbara i jo ens relacionem molt amb tothom i no ens manquen amics!

Quant al nivell personal, què hauria de dir? He conegut gent molt especial i que ara m'estimo molt, oi Bàrbara? :-)

La paga que et donen no és que et permeti viure amb massa luxes, però és més que suficient per sortir de "festa" (diguem que Florència no és Barcelona), per pagar el lloguer i les factures i a sobre viatjar una miqueta sense estar sempre pendent de la butxaca!

En definitiva, no sigueu mandrosos i apunteu-vos a venir quan tingueu l'oportunitat! Per obrir boca, us deixo una foto de les meravelloses vistes que es veuen des de l'EUI:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada