dijous, 9 de setembre del 2010

Cerca la teva oportunitat mitjançant Jinfo

Un cop concloses les vacances, és hora de tornar a l’activitat. Estem de tornada, i novament seguim abocats a deixar-vos constància de tots aquells recursos relacionats amb el nostre àmbit de treball que de ben segur resultaran d’allò més útil per a tots aquells de vosaltres que esteu pensant a trobar una nova feina.

Avui voldríem apropar-vos a Jinfo, una interessant plataforma on trobar oportunitats laborals i ampliar la vostra formació, alhora vinculada a The FreePint Family, que a la seva vegada constitueix una notòria corporació de llocs web i recursos en línia al servei del sector professional de la informació, de manera molt particular al Regne Unit.

Com en molts altres recursos dels que ja us en hem parlat abans, Jinfo garanteix tant a empreses com a treballadors, la possibilitat de participar del seu projecte, de manera que si com apuntàvem anteriorment: esteu interessats a trobar nova feina, a poder ser a l’estranger, no dubteu a visitar el seu lloc web i valorar les vostres possibilitats.

Tot seguit us deixem constància de la direcció del seu web: http://www.jinfo.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada