dimarts, 3 d’agost del 2010

Busca la millor alternativa amb iAgora

Amb més de deu anys d’experiència contrastada a les seves espatlles, iAgora és una empresa especialitzada en assessorament per a estudiants internacionals. Des de 1998, iAgora ha ofert el seu suport més incondicional als seus usuaris, tot orientant-los de cara a escollir la universitat de destinació (dins l’espai europeu) més satisfactòria per a l’interessat. Paral·lelament, iAgora treballa de manera conjunta amb un plegat d’empreses que a la seva vegada, poden accedir a la seva bossa de treball per tal de cercar aquells professionals que millor responguin al perfil que estan cercant.

La pàgina està disponible en anglès, francès, alemany, italià i espanyol, de manera que no trobareu cap dificultat a l’hora de moure-us-hi quan l’exploreu.

Si tens la menor intenció de marxar aviat a l’estranger per tal de completar els teus estudis i vols posar-te en mans d’autèntics professionals per enllestir la gestió del trasllat, no t’ho pensis més i accedeix, mitjançant el següent enllaç, al web de iAgora on trobaràs tot el necessari per establir-hi contacte: http://www.iagora.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada