dilluns, 10 de maig del 2010

Vols ampliar els teus coneixements idiomàtics?

Avui volem donar-vos a conèixer un interessant recurs en línia per a l'aprenentatge d'idiomes. Estem parlant de Lingu@net Europa, un projecte que neix amb la idea de posar a l'abast d'estudiants i professors d'idiomes la possibilitat de realitzar cerques vinculades i accedir a multitud de cursos especialitzats en una infinitat de llengües (català, búlgar, alemany, italià, lituà, eusquera, suec, polonès i moltíssimes més).

Lingu@net Europa
posa a disposició dels seus usuaris un conjunt de fins 3.500 recursos en línia de qualitat (catalogats) per donar suport específic a l'aprenentatge d'idiomes. Tot plegat, el projecte és possible gràcies al treball esforçat de fins 24 organitzacions (pertanyents a 20 països europeus) que alhora són recolzades econòmicament per la Comissió Europea mitjançant el programa Sócrates (Acció Lingua 2).

Si teniu en ment la possibilitat de conèixer més en profuditat qualsevol idioma que us vingui al cap i voleu fer alguna cosa al respecte, aquí teniu l'enllaç al seu web per tal de començar a posar-hi el fil a l'agulla: Lingu@net Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada