dimarts, 4 de maig del 2010

Treball i pràctiques a l'estranger

El proper dilluns 10 de maig de 2010, tindrà lloc una xerrada anomenada Treball i pràctiques a l'estranger a l'aula 8 de l'edifici Florensa. No cal dir que l'assistència a la mateixa està oberta a tota la comunitat universitària, que hi podrà assistir gratuïtament i sense la necessitat de concertar cap visita.

La xerrada es celebrarà entre les 13 h i les 14 h i durant el seu transcurs tindrà lloc una ponència a càrrec de José Luis Gredilla i Cristina Íñiguez, membres del Servei d'Ocupació de Catalunya. Al Club de Feina (servei gratuït destinat als alumnes i titulats de la UB) podràs conèixer els processos de selecció de personal, informar-te per fer pràctiques o treball a l'estranger i, també, aconseguir informació en altres temes per ajudar-te en el desenvolupament de la teva carrera professional.

Per formar part del Club només cal que hi acudiu qualsevol dilluns a les 9 h a l'aula 8 de l'Edifici Florensa (c/ Adolf Florensa, 8 -planta baixa- davant dels menjadors universitaris) i assistir a la xerrada Què és el Club de Feina? "La UB t'ajuda a buscar feina”.

Per a més informació: http://www.ub.es/feinaub/Estudiants_ClubFeina.htm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada