dijous, 6 de maig del 2010

Convocatòria d'oposicions generals de bibliotecari per a la Unió Europea

La convocatòria d'enguany pel que respecta a les oposicions generals convocades per EPSO (Oficina Europea de Selecció de Personal) té com a objectiu l'establiment de llistes d'espera que eventualment nodreixin les possibles vacants que puguin produir-se dins l'àmbit institucional de la Unió Europea.

Els candidats han de ser ciutadans de la Unió Europea i evidentment han d'acreditar un nivell formatiu corresponent a un cicle complet d'estudis universitaris (de tres anys com a mínim) dins del camp de Biblioteconomia, Informació, Documentació... Com podeu imaginar, els idiomes són també una part molt important del procés, ja que entre els requisits específics s'esmenta el coneixement profund de la llengua pròpia, i també el d'una segona llengua (anglès, alemany o francès).

Tot plegat, suposa una extraordinària oportunitat per a ubicar-se dins l'àmbit professional administratiu de la Unió Europea i com és lògic, en un entorn diferent on l'intercanvi cultural és un factor cabdal.

Com sempre, considerem important recordar-vos que el termini d'inscripció finalitza el 28 de maig de 2010 a les 12.00 h del migdia (hora de Brussel·les). Per a conèixer més en profunditat els detalls de la convocatòria, consulteu el següent enllaç al DOUE (Diario oficial de la Unión Europea): CONVOCATORIA DE OPOSICIONES GENERALES EPSO/AD/178-179/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada