dimarts, 6 d’abril del 2010

Blog Europa, una iniciativa pròxima a Mòbils BiD

Ens plau donar a conèixer una idea que té alguns punts de contacte amb Mòbils BiD. Es tracta d’un bloc promogut per Televisió de Catalunya que recull experiències d’estudiants en mobilitat per Europa. La particularitat és que les cròniques es fan en format vídeo, i que els autors són estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual de diferents universitats catalanes.


Amb aquests minireportatges fets pels estudiants es realitza un programa amb el mateix nom del bloc, Blog Europa, que s’emet els dimarts pel Canal 33 (a les 20.20 h i a les 00.55 h) i es reemet els diumenges al Canal 3/24 (a les 10.40 h). L’objectiu del programa és mostrar la realitat de diferents ciutats europees des de l’òptica dels estudiants catalans.

Veient alguns dels programes emesos, ens hem trobat amb una sorpresa: un dels participants és Jordi Peña, exalumne de la Facultat i actualment estudiant de Periodisme. En Jordi és a Stirling, Escòcia, amb una beca Erasmus. Aquí podeu veure la seva presentació: http://blogs.ccrtvi.com/blogeuropa.php?itemid=29209

I aquí, el Blog Europa en general: http://blogs.ccrtvi.com/blogeuropa.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada