divendres, 5 de març del 2010

Pràctiques en organismes internacionals: ECDC, Suècia


La majoria d’organitzacions internacionals disposen de programes de pràctiques (normalment remunerades) per a estudiants universitaris o joves titulats (en anglès, traineeships).

Dins de cada organisme, els llocs de pràctiques es distribueixen entre els diferents departaments existents. Generalment totes les institucions tenen una biblioteca (encara que no sempre s’anomeni amb aquesta paraula).

Recentment ens ha arribat la informació del programa de pràctiques d’una entitat pertanyent a la Unió Europea, creada el 2005 i que té la seu a Estocolm, Suècia.

Es tracta de l‘European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC). En aquest cas es dóna la curiosa circumstància que la cap de la biblioteca és catalana, exalumna de la Facultat.

La pàgina on hi ha la informació sobre el programa de pràctiques de l'ECDC és aquesta: http://ecdc.europa.eu/en/aboutus/jobs/Pages/Traineeships.aspx.

Els aspirants que hi enviïn la sol·licitud han de fer constar que el lloc pel qual opten és la SAU (Scientific Advice Unit).

Per localitzar altres organismes internacionals que tinguin llocs de pràctiques podeu consultar:

http://www.ub.edu/biblio/beques-i-ajuts/com-trobar-mes-beques.html.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada