dimarts, 9 de març del 2010

Conseqüències de les pràctiques d’estiu (ETH - Zuric)

La majoria de les pràctiques que es porten a terme a l’estranger a l'estiu en diferents arxius i biblioteques arreu del món, dins del programa de la Facultat, consisteixen en tasques tècniques de suport a les diferents unitats.

De tant en tant, però, els estudiants tenen l'oportunitat de vincular-se a algun projecte en marxa que surt del normal, i de vegades aquesta feina pren cos en alguna publicació o alguna pàgina web. Quan ens assabentem d'aquest fet ho donem a conèixer, com a reconeixement públic d’aquesta activitat.

Fa un temps ens fèiem ressò del que va fer Ana María García Ramiro a Cardiff (http://mobilsbid.blogspot.com/2008/12/visualitzaci-de-la-feina-feta-lestiu.html).

I ara tenim el goig de referir-nos a un treball elaborat per Aina Manso durant la seva estada, l’estiu passat, a la prestigiosa universitat suïssa ETH. Ja en el transcurs d’aquelles pràctiques, l’Aina relatava la seva activitat:

http://mobilsbid.blogspot.com/2009/07/practiques-la-eth-bibliothek-de-zurich.html

Doncs bé, ara podem anunciar el fruit d’aquell treball. Es tracta d’un informe de 89 pàgines, que la mateixa ETH ha penjat en el seu repositori:

Manso Santolaria, Aina. «LibraryThing as a library service». Eidgenössische Technische Hochschule Zürich, ETH-Bibliothek, Innovation & Marketing Department, 2009. doi:10.3929/ethz-a-00598611. Disponible a: http://e-collection.ethbib.ethz.ch/view/eth:777

Enhorabona!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada