dimarts, 5 de gener del 2010

Convocatòria del programa Erasmus i altres



Si el curs que ve voleu portar a terme una experiència a l'estranger com a estudiants Erasmus (o amb altres programes) us heu de decidir ara!

El termini per presentar les sol·licituds acaba el 22 de gener, a les 14.00 h.

Actualment són obertes les convocatòries per demanar una mobilitat d’estudis de cara al curs 2010-2011 dins dels programes següents:

-Erasmus
-Convenis Generals de la UB
-Grup de Coïmbra
-CINDA

Tots ells propicien el mateix: que l'estudiant universitari passi una temporada (un semestre) de la seva carrera estudiant en una universitat estrangera.

Les diferències entre els diferents programes són les condicions econòmiques i les destinacions possibles.

El més ben dotat econòmicament és l'Erasmus. Amb aquest programa els estudiants de la Facultat poden triar entre 15 universitats europees, situades a Alemanya, Bèlgica, França, Grècia, Itàlia, Noruega, Països Baixos, Portugal i el Regne Unit. Vegeu-ne més informació aquí: http://www.ub.edu/biblio/programes-d-intercanvi-i-mobilitat/beques-erasmus.html.

Amb els Convenis Generals podreu anar a estudiar a universitats de Brasil, Canadà, Colòmbia, Japó, Mèxic i Perú. Vegeu-ne més informació aquí: http://www.ub.edu/biblio/programes-d-intercanvi-i-mobilitat/convenis-generals-de-la-ub.html.

Les universitats del Grup de Coïmbra que imparteixen ensenyaments de la nostra àrea són a: Finlàndia, França, Itàlia, Polònia i Portugal. Vegeu-ne més informació aquí: http://www.ub.edu/biblio/programes-d-intercanvi-i-mobilitat/intercanvis-del-grup-de-coimbra-7.html.

Finalment, amb el Programa CINDA, podrem optar a universitats d'Amèrica Llatina: Brasil, Colòmbia, Panamà, Perú i República Dominicana. Vegeu-ne més informació aquí: http://www.ub.edu/biblio/programes-d-intercanvi-i-mobilitat/programa-cinda.html.


Per a més informació, consulteu el web (http://www.ub.edu/biblio/index.php/atencio-i-serveis-a-lestudiant/programes-dintercanvi-i-mobilitat) o el responsable de relacions internacionals, Amadeu Pons (pons@ub.edu).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada