divendres, 3 de juliol del 2009

Pràctiques d’estiu a l’estranger: col·laboració d’empreses

En un missatge anterior (http://mobilsbid.blogspot.com/2009/07/practiques-destiu-lestranger-campanya.html) hem informat dels 32 estudiants que han estat escollits aquest any per realitzar pràctiques els mesos de juliol i/o agost en diverses organitzacions, arreu del món.

Una part d’aquests centres de pràctiques col·laboren en les despeses que tenen els estudiants (viatge i allotjament). Però d’altres, no.

Concretament, de les 31 entitats on es podia optar aquest estiu (per a un total de 45 places), 13 oferien ajuts econòmics.

Per a compensar aquesta mancança, la Facultat ha cercat la col·laboració d’institucions i empreses del sector, que tot i la crisi, han col·laborat generosament amb aquesta campanya.

És per a nosaltres un motiu d’orgull i de satisfacció comptar amb la seva aportació, la qual ha estat distribuïda als estudiants, en funció dels costos que representen per a ells les pràctiques.

Aquestes són les empreses patrocinadores d’aquest estiu 2009:

3000 Informática, Biblària, DOC6, Docout, Fundació Banc Sabadell, GreenData, El Profesional de la Informacion, Readsoft España.

A totes elles, el nostre més sincer agraïment.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada