dijous, 16 de juliol del 2009

Pràctiques d'estiu a la biblioteca Canning House de Londres



Hola a tots!!!

Sóc l'Ana Soriano, i aquest any he acabat segon curs de la diplomatura, estic passant el mes de juliol a Londres, fent pràctiques a la biblioteca de Canning House. Primer de tot he d'explicar que Canning House és un centre que es dedica a estimular l'enteniment i les relacions de Gran Bretanya amb Amèrica del Sud, Portugal i Espanya. El centre està molt ben situat, a la zona de Hyde Park Corner al costat de les ambaixades i molt a prop de la biblioteca de l'Instituto Cervantes.

La biblioteca és petita i acollidora, tot i així està repleta de documents. Treballo amb un bibliotecari, un encarregat i dues col·laboradores que vénen dos cops per setmana. Em tracten molt bé i faig tot tipus de feina. Des de catalogar documents de la biblioteca mitjançant l'OCLC fins a fer descripcions, completar referències bibliogràfiques... és una feina molt variada, ja que segons el dia faig una cosa o una altra.

L'únic aspecte negatiu és que les pràctiques només duren un mes, ja que quan comences a estar aclimatada ja has de marxar. A Londres m'estic en una residència molt a prop del centre, al costat de Russel Square, forma part de les de la Universitat de Londres, no està malament, és tipus alberg i coincideixes amb molta gent que fa cursos d'anglès, això sí, la major part de la gent s'hi està poc temps. El problema és que no té cuina i això es troba a faltar, però inclou l'esmorzar, cosa que va molt bé. La localització és molt bona, ja que estàs a 10 min. de Piccadilly Circus, i fins i tot pots anar caminant a Covent Garden.

La meva estança a Londres està essent genial i us recomano a tots que feu pràctiques d'estiu, ja que al mateix temps que aprens un idioma i coneixes una ciutat pots aprofitar per fer currículum!!!

Petons,

Ana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada