dimarts, 31 de març del 2009

Beques Canigó per fer pràctiques en organitzacions internacionals



L’objectiu de les Beques Canigó és fomentar les pràctiques professionals en organitzacions intergovernamentals i multilaterals, incloses les institucions de la Unió Europea, per tal de promoure la presència de catalans en organismes internacionals.

Són concedides anualment per la Generalitat de Catalunya (Comissionat d'Afers Exteriors i Cooperació) i els beneficiaris poden ser persones que hagin aconseguit una plaça per fer pràctiques en organismes intergovernamentals i multilaterals entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2009.

Per poder demanar una d'aquestes beques cal, entre altres, ser diplomat o llicenciat i haver estat acceptat ja per alguna institució internacional en el moment de fer la sol·licitud. Hi ha una sèrie d'organismes que són més ben valorats a l'hora de concedir els ajuts.

La quantia de les beques es decideix en funció de diversos factors: nivell de vida del país de destinació, altres ajuts que rebi el beneficiari, la durada de les pràctiques, etc. La quantia màxima mensual és de 1.500 euros.

Per a la resta de bases i els formularis per fer la sol·licitud, accediu a la pàgina següent: https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Beques-Canigo-per-realitzar-practiques-en-organitzacions-internacionals

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 30 d'abril de 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada