dimarts, 9 de desembre del 2008

Ajuts per a estades de bibliotecaris espanyols a l'estranger

El Ministeri de Cultura convoca de tant en tant uns ajuts per a bibliotecaris que treballin per a alguna administració pública (de qualsevol àmbit: local, autonòmica, universitària...), per tal que portin a terme estades d'uns quinze dies en un altre país, amb l'objectiu que coneguin l'organització bibliotecària –o centres concrets– d'altres països.

Actualment hi ha oberta una convocatòria d'aquest programa, per a estades que hauran de començar a partir del mes de maig de 2009. Les despeses de desplaçament i retorn al país de destinació van a càrrec del sol·licitant, mentre que la resta de despeses (viatges interiors, allotjament i manutenció) corren per compte del país acollidor.

Els països on es poden fer les estades són: Alemanya, Àustria, Bulgària, Eslovènia, Estònia, Grècia, Hongria, Itàlia, Lituània, Luxemburg, Malta, Mèxic, Països Baixos, Polònia, República Txeca, Romania, Suècia, Turquia i Xipre.

A la tornada, els beneficiaris han de presentar una memòria de les activitats desenvolupades (a la nostra biblioteca podeu veure diferents reculls d'aquestes memòries: http://ub.cbuc.cat/record=b1413579~S1*cat).

Tot i que aquest programa és destinat a bibliotecaris en exercici, i que aquest perfil no és el majoritari dels lectors de Mòbils BiD, no dubtem que pot interessar algú: si no ara mateix, potser en convocatòries futures.

A partir d'aquesta pàgina s'accedeix al text de la convocatòria i al formulari per fer la sol·licitud: http://www.mcu.es/bibliotecas/CE/Cooperacion/ProgFormacion/Estancias.html.

El termini per fer la sol·licitud acaba el 31 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada