dilluns, 27 d’octubre del 2008

Convocatòria de beca per donar suport a les relacions internacionals de la Facultat

A la pàgina web que citem més avall podeu llegir les bases generals i les condicions específiques de la convocatòria anual de beques de col·laboració adreçada als estudiants de la UB per donar suport a diferents serveis de la Universitat.

Una d'aquestes beques té com a objectiu col·laborar en la gestió dels intercanvis internacionals de la nostra Facultat. Per optar-hi cal estar matriculat en algun dels nostres ensenyaments. També cal acreditar el nivell first certificate d'anglès.

Els interessats han d'omplir la sol·licitud per Internet i han de presentar al registre de la Universitat (a través de la nostra Secretaria) la documentació que s'esmenta a la base 4 de la convocatòria. El termini per fer-ho acaba el 31 d'octubre de 2008. A la convocatòria s'esmenten també els criteris de valoració dels candidats.

La prestació de la beca és de cinc hores a la setmana (en horari a convenir) durant 11 mesos, a partir del 15 de febrer de 2009. La remuneració és de 110 euros mensuals.

Aquí podeu accedir a les bases de la convocatòria, al model de currículum i al formulari de sol·licitud via web:

http://www.ub.edu/acad/beques/col.laboracio/

Es tracta de la convocatòria de 71 beques. Els detalls específics d'aquesta beca són els identificats amb el codi 67.22.

Si desitgeu més informació de les tasques que es porten a terme, no dubteu a contactar amb Amadeu Pons (pons@ub.edu).

Animeu-vos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada