dissabte, 13 de setembre del 2008

Pràctiques a Frankfurt 2008

Som la Bàrbara, el Ferran, el Pau, l'Ana i l'Oriol, que hem estat fent les pràctiques de l'estiu a l'estranger durant el juliol i l'agost a la Biblioteca Catalana de Frankfurt, pertanyent a la Goethe Universität. Aquesta és la biblioteca amb fons català més important del món fora de Catalunya. En general, tots podem dir que ha estat una gran experiència. La feina que havíem de fer a la Biblioteca, no obstant, era una mica avorrida. Es tractava de fer catalogació per còpia de llibres catalans, fer la signatura, l'etiquetatge i l'ordenació als prestatges.













Hem tingut una relació excel·lent i en tot moment ens han ajudat en tot amb el personal de la Biblioteca, des del seu director Till Stegmann, Christina i Jochen. Durant els matins treballàvem i a la tarda anàvem a donar algun volt per la ciutat, o a comprar. Alguns caps de setmana ens ha visitat gent i també vam estar alguns dies a Berlín, increïble també!! La ciutat ens ha agradat força, i ens han prestat una bicicleta on anàvem a tot arreu amb ella. El transport públic, tot i ser molt complet, és una mica car! Hi ha carrils bici per tot arreu, és una passada!!














A Frankfurt, es veu un gran contrast entre
els gratacels (està ple de seus de bancs, entre els quals el Banc Central Europeu), la part antiga i sobretot el que té més encant són els voltants del riu Main. Hi ha un preciós passeig de relax i per passar una bona estona. A la residència d'estudiants de Bockheneim on estàvem allotjats hem conegut força gent, on hem passat bons moments.


Però sobretot hem de destacar la Christina, Teresa, Hellen, Daniel i Anna Platt. Han estat els nostres companys de viatge i en tot moment ens han ajudat en tot, hem fet mil coses amb ells, entre les quals algunes classes d'alemany. Des d'aquí els ho agraïm enormement!! En conclusió, recomanem a gent d'altres anys que vagi a fer les pràctiques d'estiu a Frankfurt.


SALUTACIONS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada