dilluns, 4 d’agost del 2008

Guia per sortir a l'estranger


Com cada any, tots els estudiants que es matriculen a la Facultat reben la guia de l'estudiant, amb indicacions pràctiques sobre els ensenyaments de la Facultat, els serveis de què disposen, el procés de matriculació, etc.

Una part important de la guia l'ocupa un capítol especial dedicat a explicar les diferents possibilitats que té l'alumnat de la Facultat de sortir a l'estranger, tant sigui per estudiar una temporada com per fer-hi pràctiques o per trobar-hi una feina estable, una vegada acabats els estudis.

És interessant planificar amb temps la sortida a l'estranger: sovint cal procurar-se amb uns estalvis, o millorar el nivell de l'idioma estranger que es vulgui, o estar pendent de les convocatòries...

Aquesta part de la guia, que hem titulat Sortim a l'estranger, la podeu consultar també en pdf a partir d'aquest enllaç: http://www.ub.edu/biblio/docs/sortir_a_lestranger2008-2009.pdf.

És qüestió de mirar-s'ho amb calma, i demanar qualsevol dubte que un pugui tenir. En aquest bloc Mòbils BiD trobareu les experiències de molts companys que ja han pres la iniciativa i han gaudit d'una experiència a l'estranger, bé sigui dins del Programa Erasmus, o treballant, o com aquests dies, amb les pràctiques d'estiu a l'estranger.

Animeu-vos!

http://www.ub.edu/biblio/docs/sortir_a_lestranger2008-2009.pdf

1 comentari:

  1. Uo, que be!! Qui es l autor/a del dibuix? Amadeu ets tu? M encanta! Te molta traca, haha :)

    aina giones, mobils ub, washington.

    ResponElimina