dimecres, 6 de setembre del 2006

Programa Ítaca: borsa de treball i ajuts per a estades en organismes internacionals


La Generalitat de Catalunya (concretament la Secretaria de Cooperació Exterior del Departament de Governació i Administracions Públiques) ha creat una borsa de persones interessades en estades de treball o en pràctiques en institucions internacionals a l'estranger. Aquest programa és gestionat per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Per apuntar-s'hi cal disposar d'un títol universitari i demostrar un coneixement superior de la llengua anglesa. El termini de presentació de sol·licituds és obert (no té una fi prevista). Per formar part d'aquesta borsa, i per conèixer-ne la informació completa, en podeu llegir les bases al DOGC núm. 4635 (17/05/2006), p. 21.783, o bé en línia: https://www.gencat.net/diari/4635/06129126.htm.

La durada màxima d'aquestes estades és de dotze mesos, i cada organització internacional determina les tasques que cal portar a terme. L'import de cada ajut serà d'entre 1.500 i 3.500 euros bruts mensuals, segons la durada de l'estada i la situació socioeconòmica del país de destinació.

A la pàgina de l'AGAUR n'hi ha un resum: http://www10.gencat.net/agaur_web/AppJava/catala/a_beca.jsp?categoria=altres&id_beca=9601 i també el formulari que cal omplir i presentar per formar part d'aquesta borsa de treball: http://www10.gencat.net/agaur_web/generados/catala/home/recurs/doc/itaca_2006.pdf

No us perdeu aquesta oportunitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada